Akce, novinky

Nejlepší Svatomartinská husa v Pardubicích
listopad 11

SVATOMARTINSKÁ HUSA PO CELÝ TÝDEN OD 4. DO 11. LISTOPADU!

Od 4. do 11. listopadu 2024 vás srdečně zveme na tradiční Svatomartinské hody, které v naší restauraci St.Patrick nebudou chybět ani letos!
Těšit se můžete na lahodně propečenou svatomartinskou husičku s tradičními přílohami a letošními svatomartinskými víny, která dokonale doplní slavnostní hostinu.
V pátek 8. listopadu od 19 hodin vám bude hrát cimbálová muzika Majeran. Vstupenky na hudební večer stojí 150 Kč.
Rezervujte si svá oblíbená místa u stolu včas, protože zájem bývá veliký. Nechte se unést chutí podzimu a oslavte s námi příchod mladého vína v pohodové atmosféře. Moc se na vás těšíme!
Zobrazit všechny novinky

Rezervace míst:
tel.466 614 200
Rezervace přijímáme jen telefonicky nebo osobně!

Rezervovat On-line rezervace Restu.cz
Recenze a hodnocení Hele.cz
Otevírací doba:
pondělí: 8.00 – 01.00 hod
úterý: 8.00 – 01.00 hod
středa: 8.00 – 01.00 hod
čtvrtek: 8.00 – 01.00 hod
pátek: 8.00 – 04.00 hod
sobota: 10.30 – 04.00 hod
neděle: 10.30 – 24.00 hod

Napište nám

Degustace vína a pěti chodové speciální staročeské menu! Gurmánský zážitek!

květen 23
Restaurace Pardubice St.Patrick, degustace vína a speciální menu
Degustace vín vinařství Dobrá vinice ve spojení se speciálním pěti chodovým menu ve stylu české klasiky – ve středu 23. května od 19 hodin v restauraci St.Patrick v Pardubicích. Degustovat budete 9 vzorků vín, včetně vína Velké dobré bílé cuvée. Absolutní špička v ČR! Vstupenky můžete zakoupit v naší restauraci nebo ve vinném baru Nálada. Cena degustace vín 240,- Kč, cena degustačního menu 240,- Kč.
SPECIÁLNÍ MENU:
  • Kančí paštika s opraženými mandličkami, zdobená čerstvou pažitkou, opečený toust
  • Jemná krémová dýňová polévka s opraženými semínky na panenském oleji s kopečkem husté smetany
  • Špikovaná hovězí pečínka s krémovou hříbkovo-máslovou omáčkou a karlovarským knedlíkem
  • Kančí pečeně s terčíky kořenové zeleniny, přelitá tmavou silnou redukcí, mačkané petrželové brambory
  • Domácí jablečný závin provoněný skořicí, přelitý horkým vanilkovým krémem


Krása moravských vín spočívá v rozmanitosti jejích projevů. Takže, v regionu Znojmo jsem měl náhle dojem, že jsem se octnul v Chablis. Jaké víno mě chytlo za srdce? Cuvée nazvané Velké dobré  bílé, vyšlechtěné ve vinařství Dobrá Vinice.


Olivier Poussier
mistr světa sommelier pro La Revue du Vin de France
(prestižní francouzský časopis o víně)

zpět