Menu
23
Květen
2012

Degustace vína a pěti chodové speciální staročeské menu! Gurmánský zážitek!

SPECIÁLNÍ MENU:

  • Kančí paštika s opraženými mandličkami, zdobená čerstvou pažitkou, opečený toust
  • Jemná krémová dýňová polévka s opraženými semínky na panenském oleji s kopečkem husté smetany
  • Špikovaná hovězí pečínka s krémovou hříbkovo-máslovou omáčkou a karlovarským knedlíkem
  • Kančí pečeně s terčíky kořenové zeleniny, přelitá tmavou silnou redukcí, mačkané petrželové brambory
  • Domácí jablečný závin provoněný skořicí, přelitý horkým vanilkovým krémem

Krása moravských vín spočívá v rozmanitosti jejích projevů. Takže, v regionu Znojmo jsem měl náhle dojem, že jsem se octnul v Chablis. Jaké víno mě chytlo za srdce? Cuvée nazvané Velké dobré  bílé, vyšlechtěné ve vinařství Dobrá Vinice.

Olivier Poussier
mistr světa sommelier pro La Revue du Vin de France
(prestižní francouzský časopis o víně)

Přihlašte se!
Denní menu + Akce

Zaškrtněte o jakou službu máte zájem a vyplňte svůj e-mail.