
Červenec
2013
Vyhráli jsme Apetit Festival a získali titul Nejlepší restaurace Východočeského kraje!
Během příprav na Apetit Festival jsme nepodcenili žádnou maličkost: náš šéfkuchař Jan Jírek celé dny vybíral ladil jídla pro soutěžní menu a my ostatní jsme mezitím vystajlovali náš soutěžní párty stan. Ten nás také bude provázet na dalších akcích, kde nás jistě nepřehlédnete.
Gurmánský festival dobrého jídla a pití během dvou dnů navštívilo více než 25 tisích návštěvníků. Ti měli možnost ochutnávat soutěžní menu každé restaurace, která se festivalu účastnila a hlasovali, ve kterém stánku jim nejvíce chutnalo. A nejvíce hlasů od návštěvníků získala naše irská restaurace.
Soutěžní jídla budete moci ochutnat i v naší restauraci – rezervujte si svůj stůl!
VÍTĚZNÉ MENU:
Pečená uzená žebírka v pikantním medovopepřovém glazůru, s čerstvou rajčatovo–paprikovou salsou na rozpečené ciabatě
Pomalu tažená hovězí líčka ve vlastním sosu s rozmarýnem (nízkoteplotně pečná 12 hodin), na máslové karotce s petrželí, zdobená cibulovou slámou
Oyster blade – grilovaná loupaná plec v úpravě médium s jemným hruškovo bramborovým pyré a křupavým celerovým chipsem